Laadukas soitonopetus Kirkkonummella

Soitonopettajat, jotka tukevat ja kannustavat

Musiikkikoulu Dominantti panostaa tavoitteelliseen opetukseen, jonka seurauksena kuka tahansa voi oppia soittamaan. Yksityinen musiikkikoulumme on avoinna kaikille oppilaille ikään ja soittokokemukseen katsomatta. Opetamme niin lapsia, aikuisia kuin eläkeläisiä. Aloittelijat saavat yksilöllistä ja perusteellista opetusta omaan tahtiinsa sovitettuna, kun taas perusasiat hallitseville voimme tarjota tunteja taitojen virkistämiseksi tai ylläpitämiseksi. Kaikki soitonopetus tapahtuu Kirkkonummella, jossa meillä on kaksi toimipistettä. Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!

Soittimina piano ja viulu

Piano ja viulu ovat kaikkien tuntemia, ilmaisuvoimaisia klassikkosoittimia. Soittimet kuuluvat koulumme opetussuunnitelmaan. Sinua opettavat kokeneet, musiikkialan ja oman soittimensa läpikotaisin tuntevat soitonopettajat, joiden tavoitteena on paitsi opettaa oppilas soittamaan, myös löytämään musiikin ilo. Laadukas, yksilöllinen ja tavoitteellinen soitonopetus takaa tulokset.

Uutta meillä: vapaa säestys

Kiinnostaako vapaa säestys? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Soitonopettajat sinua varten

Pianonsoiton opettajat:

Paula el Aboudi | Piano, vapaa säestys
Marjut Väänänen | Piano, Pop-musiikki, vapaa säestys, improvisointi
Sirkka Luukka | Piano

Viulunsoiton opettaja:

Tanja Kortman | Viulu

Kevätlukukauden 2024 opetusohjelma

Yksityisopetus: piano, viulu, vapaa säestys

Hinnasto:

  • 30 min. 15 krt/lukukausi (joka vko) 490 €
  • 45 min. 8 krt/ lukukausi (joka toinen vko) 394 €
  • 30 min. 8 krt/lukukausi (joka toinen vko) 266 €

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron 24 %.

Kevätlukukausi 2024 alkaa viikolla 2-3 opettajan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Tunneille voi ilmoittautua pitkin vuotta.

Toivomme ilmoittautumiset ensisijaisesti puhelimitse numeroon 040 564 5155 jotta voimme jo alusta lähtien palvella sinua henkilökohtaisesti.

piano